Aquaprime Uređaji i filteri za vodu
Prijava  Odjava  Traži   


Hrvatsko
AQUA PRI-ME d.o.o.
Ul. J. Slavenskog 1, TPC PREČKO - 10000 Zagreb

Tel.: 01 / 561-5945
e-pošta: info@aquaprime.hr


Gdje smo | F.A.Q.
Menu
Skip Navigation Links
Kućne stanice za vodu
Filteri za vodu za cijelu kuću
AQUA LINE filteri za vodu
Omekšavanje vode
Ionski omekšivači vode
VULCAN sistemi
Kišnica
Filteri za vodu u kuhinji
UV dezinfekcija vode
EVERBLUE industrijski filteri
Kontaktni obrazac
Last update: 17.1.2010

Ionizatori za pitku vodu AQUA IONLIFE - sustavi za pročišćavanje i ionizaciju pitke vode

Ionizatori za pitku vodu AQUA IONLIFE
Sustavi za pročišćavanje i ionizaciju pitke vode

Ionizatori Jupiter Science IonLife najsuvremenije su dostignuće pri obradi vode. Vrhunskim sustavom za filtriranje Biostone voda se najprije temeljito pročisti, a zatim se u ionizacijskoj komori uz pomoć titan-platinastih elektroda ionizira. Voda, koja dolazi iz ionizatora, ima snažan negativan ORP (oksidacijsko-redukcijski potencijal). Voda dobiva takvo svojstvo u prirodi kada se pretače preko slapova i stijena u rijekama i potocima. Uz pomoć znanosti to svojstvo joj vraćamo s ionizatorom IonLife.

Ionizirana alkalna (bazična) voda je»živa voda«. To je snažan antioksidant koji pomaže kod uklanjanja zakiseljenih otpadnih tvari iz tijela i koji neutralizira štetne super oksidante. Pomaže uravnoteženju tjelesnog pH, umanjuje prekomjernu zakiseljenost tijela i povećava opću otpornost organizma!

Ionizator obično postavljamo u kuhinji. Može se staviti na kuhinjski pult ili obijesti na zid. Sve ionizatore Jupiter Science IonLife za pitku vodu odlikuje vrhunska kvaliteta i jednostavna uporaba.

 

ORION I AQUARIUS

Jupiter Orion i Aquarius su ionizatori nove generacije koji omogućuju najvišu kvalitetu ionizirane vode. Odlučite se za najbolje, odaberite Orion ili Aquarius.

Imaju ugrađen revolucionarni automatski dinamički sustav za reguliranje protoka vode preko ionizatora. To je patentirani ventil SUL. Ventil SUL osigurava stalan protok i tlak što štiti elektrode od preopterećenja i omogućuje dugotrajno neprekinuto djelovanje ionizatora. Orion i Aquarius odlikuje i jednostavna uporaba, a s posebnom tehnologijom “MESH” titan-platinastih elektroda omogućuju postizanje najvišeg negativno oksidacijsko-redukcijskog potencijala vode. Više zdravlja samo pritiskom na gumb.

 

ZAŠTO SU JUPITER SCIENCE IONLIFE NAJOMILJENIJI IONIZATORI?

Jednostavna uporaba

Razinu pH-ionizirane vode podesimo od neutralne do bazične ili kisele jednostavnim pritiskom na gumb. Na prikazivaču ionizatora prikaže se odabrani način rada, O odabranoj kvaliteti vode također vas upozorava zvukom.

Vrhunska tehnologija

 

Procesni dio ionizacije je vrlo važan dio svakog ionizatora. U ionizatorima pitke vode Jupiter Science ugrađena je vrhunska ispitana tehnologija. Centralna procesna jedinica MICOM nadzire i regulira cjelokupno djelovanje sustava.

Postojanost i trajnost

 

Patentirani sustav DARC (double action reverse cleaning system) omogućuje potpuno i automatsko čišćenje elektroda, stoga će vaš ionizator Jupiter dugo raditi bez smetnji.

5-struko prevučene platinasto-titanove elektrode

 

Pri izradi platinasto-titanovih elektroda koristi se najsuvremeniji postupak galvanizacije koji osigurava vodu s optimalnim ORP (oksidacijsko redukcijski potencijal) kod odabranog pH-stupnja.

Čišćenje vode

 

Precizna kontrola stanja djelovanja i učinkovitosti filtra “Flux Control” omogućuje optimalno čišćenje vode. U ionizatorima Jupiter Science IonLife ekskluzivno su ugrađeni filteri za vodu Biostone.

Modul za dodavanje koralnog kalcija

 

Ionizatori Aquarius, Orion i Melody imaju mogućnost dodatnog dodavanja koralnog kalcija u vodu prije ionizacije. Time se povisuje razina ioniziranih mineralnih kationa u bazičnoj vodi. Ta mogućnost je preporučljiva prije svega ako je u vašoj vodovodnoj vodi malo minerala (posebno kalcija i magnezija) ili ako prije ionizatora upotrebljavate proces čišćenja vode s reverznom osmozom ili destilacijom.

MELODY

Vrhunski ionizator za pitku vodu ispitane kvalitete

Jupiter Melody je vrhunski ionizator s potpuno automatskim djelovanjem. Odlikuju ga jednostavna i sigurna uporaba, inovativan sustav DARC za automatsko čišćenje elektroda, izvanredna mogućnost postizanja negativnog oksidacijsko-redukcijskog potencijala (ORP), automatska zaštita od dotoka vruće vode, 9 stupnjeva ionizacije vode, vrlo kvalitetna izrada i naposljetku privlačen izgled.

BIOSTONE VODENI FILTERI

U ionizatorima pitke vode Jupiter Science Ionlife ekskluzivno su ugrađeni vrhunski filteri za vodu Biostone sa devet stupnjeva. Učinkovito uklanjanju štetni klor, trihalometane, fenole, loš okus i miris, organske kontaminante, olovo, pesticide, bakterije i sve čestice veće od 0,1 mikrona (Biostone 0.1M) ili 0,01 mikrona (Biostone 0.01M)!

Prednosti filtra za vodu BIOSTONE su:

• odlično čišćenje vode

• sadrži bakteriostatički aktivni ugljen

• sadrži turmalin i koralni kalcij

• jednostavna zamjena filtra

 

Filter za vodu Biostone sadrži i poludragi plemeniti kamen turmalin koji potpuno prirodno emitira FIR i negativne ione i umanjuje površinski napon vode. Filter za vodu Biostone sadrži i koralni kalcij! Takva voda je pretpripremljena za još učinkovitiju ionizacijo!

ZAŠTO IONIZIRANA ALKALNA VODA IONLIFE?

Snažan antioksidant

Ionizirana alkalna voda IonLife osigurava bogatu opskrbu tijela antioksidantima. Više zdravlja sa svakom popijenom čašom!

Velika snaga hidracije

 

Ionizirana alkalna voda IonLife ima umanjeni broj molekula u vodnim skupinama (klasterima) i mnogo negativnih hidroksilnih iona, stoga omogućuje do 6-puta bolju hidraciju tijela nego obična voda!

Više kisika

 

Ionizirana alkalna voda IoniLife je bogat i za tijelo prihvatljiv izvor dodatnog kisika – sadrži ga skoro dvostruko više nego obična voda!

Poboljšava pH ravnotežu tijela

 

Ionizirana alkalna voda IonLife pomaže pri uspostavljanju prirodnog pH tijela i poboljšava vitalnost!

Detoksikacija organizma

 

Ionizirana alkalna voda IoniLife učinkovito uklanja zakiseljene otpadne tvari iz tijela i time detoksicira organizam. Pijenje ionizirane bazične vode može biti preventiva od kancerogenih oboljenja, umanjuje razinu šećera u krvi, snižava previsoki krvni tlak, sprječava odnosno štiti od osteoporoze i ublažava kardiovaskularne tegobe ...

 

Jupiter Science IonLife

Najučinkovitiji i najnapredniji ionizatori za pitku vodu.

Učinkovitost

Najnaprednija tehnologija ionske separacije s titan-platinastim elektrodama.

Jednostavna uporaba

 

Jednim dodirom podesite željenu kvalitetu vode.

Postojanost i trajnost

 

Vrhunske ugrađene komponente osiguravaju trajnost i postojanost proizvoda.

Elegantan oblik

 

Suvremen, jedinstven i elegantan vanjski izgled ionizatora.

Najmodernija tehnologija

 

Jupiter Science je vodeće poduzeće u svijetu na području istraživanja i razvoja ionizacije. Ponosi se s više od 23 patenata. Ionizatore izrađuju od 1982. godine i danas su vodeći u svijetu u proizvodnji i prodaji ionizatora.

 

IONIZIRANA ALKALNA VODA
ključ do zdravlja i vitalnosti

ZAŠTO se toliko govori o PIJENJu VODE?

Razmislite, ljudski organizam je sačinjen od 70 % vode. Dehidracija je uzrok mnogih poteškoća sa zdravljem. Česte posljedice dehidracije su nedostatak energije, glavobolje i migrene, dijabetes tipa II, previsoki krvni tlak, prekomjerna tjelesna težina, bolovi u križima ...

Dehidracija se obično iskaže kao nešto drugoga, npr. uzrokuje nedostatak energije, a nedostatak energije uzrokuje lošu probavu. Ista se dijagnosticira kao »zakiseljenost organizma« i često se liječi lijekovima umjesto vodom. Dobra hidracija je vrlo važna za dobro zdravlje i vitalnost!

Ionizatori Jupiter IonLife najprije pročiste vodu unikatnim sustavom za filtriranje Biostone i zatim vodu ioniziraju. Ionizacijom se umanjuje broj molekula u vodenom skupinama (klasterima). Ionizirana alkalna voda IonLife stoga omogućuje do 6 puta bolju hidraciju tijela nego obična voda! Ukusna i osvježavajuća ionizirana voda »nestaje« u vašem tijelu - učinak hidracije!

ZAŠTO SU ANTIOKSIDANTI TAKO VAŽNI?

 

Različiti spojevi s pozitivnim nabojem koji se nazivaju slobodnim radikalima oštećuju zdrave stanice i uzrokuju proces oksidacije. To je slično kao i kod prerezane jabuke, koja postane smeđa. Znanstvenici su uvjereni, da slobodni radikali imaju glavnu ulogu kod srčanih oboljenja, brzom starenju, kancerogenih oboljenja, Alzheimerovoj bolesti, artritisu i kod pedeset ostalih bolesti.

Antioksidanti zaustavljaju oksidaciju. To je jasan dokaz da sprječavaju nastanak mnogih bolesti i da su ključ do dobre vitalnosti. Čaša ionizirane alkalne vode IonLife ima veću antioksidacijsku moć nego čaša svježeg narančinog soka! Ionizirana voda IonLife osigurava vam opskrbu antioksidantima sa svakom ispijenom čašom!

PRIRODNA pH RAVNOTEŽA TIJELA

 

Znanstvenici vjeruju da bolest uzrokuje prekomjerna zakiseljenost tijela – acidoza. Acidoza oslabljuje djelovanje organizma. Uzrokuju je današnji moderni, brzi i stresni život, prehrana, zagađenost okoliša. Nedostatak važnih minerala, kalcija i magnezija prisiljava tijelo da ih uzima iz važnih organa i kosti. Naše rezerve nestaju, kosti gube gustoću, pojavljuje se loša probava (žgaravica), raste krvni šećer, prekomjerna tjelesna težina – ukupno čak 68 bolesničkih stanja.

Kada je naše tijelo zdravo ima dovoljno alkalnih (bazičnih) rezervi kako bi očuvalo pravilnu pH-ravnotežu i prirodnim putem se borilo protiv bolesti. Najlakši način da pomognete svojemu tijelu očuvati alkalnost i pH-ravnotežu jeste taj da pijete alkalnu ioniziranu vodu! Ionizatori Jupiter IonLife vam svakom popijenom čašom osiguravaju izvor važnih alkalnih minerala. Prirodno održavanje pravilne pH-ravnoteže očuvati će vaše zdravlje i vitalnost.

Kiselost i alkalnost

 

pH je jedinica koja nam pokazuje stupanj kiselosti ili alkalnosti vode. Voda postaje kisela povećanjem oksalnih kiselina odnosno alkalna povećanjem hidroksilnih iona u vodi. pH 7 znači neutralnost. Promjena za 1 jedinicu znači 10-struko više hidroksilnih iona ili oksalnih kiselina.

Na primjer: povećanje za 1 na pH-ljestvici znači 10-struko veću alkalnost, a umanjenje za 1 znači 10-struko veću kiselost.

Održavanje pH ravnoteže tijela

 

Ljudsko tijelo sklono je održavanju tjelesnih tekućina na pH 7.3–7.4, što govori o prirodnoj ravnoteži. Tijelo nastoji održavati alkalnost u skoro svim tjelesnim organima i tkivima, a najviši pH (8.8) ima gušterača.

Kronična zakiseljenost organizma umanjuje vašu prirodnu otpornost. I ako znaci bolesti još nisu očiti, pijenje alkalne vode pomaže tijelu da opet uspostavi prirodnu ravnotežu. Pijenje ionizirane alkalne vode sprječava i starosne bolesti jer čuva tijelo od kronične zakiseljenosti.

 

»Niste bolesni, žedni ste! Ne liječite dehidraciju lijekovima!«

F. Batamanghelidj, M. D., liječnik, istraživač i pisac

 

Izvanredna snaga hidracije

Ionizirana voda ima manje skupina i lakše prelazi kroz stjenke stanica stoga može bolje opskrbljivati stanice vodom i očistiti ih.

 

Izvanredna snaga hidracije

Ionizirana voda ima manje skupina i lakše prelazi kroz stjenke stanica stoga može bolje opskrbljivati stanice vodom i očistiti ih.

 

»Baš svaka bolest koje se mogu sjetiti - od artritisa, dijabetesa do kancerogenih oboljenja povezana je s zakiseljenošću organizma.«

Dr. Robert O. Jung, priznati istraživač alkalne ionizirane vode i pisac, autor »The pH Miracle for Diabetes«

 

Verzija za ispis
<< back
On top

Site Map | Uvjeti koristenja | Privatnost koristnika | Narudžba | Pomoć