Aquaprime Uređaji i filteri za vodu
Prijava  Odjava  Traži   


Hrvatsko
AQUA PRI-ME d.o.o.
Ul. J. Slavenskog 1, TPC PREČKO - 10000 Zagreb

Tel.: 01 / 561-5945
e-pošta: info@aquaprime.hr


Gdje smo | F.A.Q.
Menu
Skip Navigation Links
Kućne stanice za vodu
Filteri za vodu za cijelu kuću
AQUA LINE filteri za vodu
Omekšavanje vode
Ionski omekšivači vode
VULCAN sistemi
Kišnica
Filteri za vodu u kuhinji
UV dezinfekcija vode
EVERBLUE industrijski filteri
Kontaktni obrazac
Last update: 12.4.2015

Omekšavanje vode AQUA SOFT - sustavi za omekšavanje vode

Omekšavanje vode AQUA SOFT - sustavi za omekšavanje vode  

Uređaji za omekšavanje vode AQUA SOFT djelotvorno štite vodovodnu instalaciju, sanitarne armature i opremu od oštećenja koje mogu uzrokovati tvrda i vapnenasta voda.

Nakupine vodenog kamenca uzrokuju oštećenja u vodovodnoj instalaciji, toplinskim izmjenjivačima i grijačima a time utječu na veću potrošnju energije i visoke troškove čišćenja i održavanja opreme. Za čišćenje ili uklanjanje vodenog kamenca potrebno je i mnogo truda i vremena. Upotreba agresivnih sredstava za čišćenje može trajno oštetiti sanitarne armature, tuševe i ostalu opremu koja je u dodiru s vodom. U ponudi imamo nekoliko tehnologija za uspješno uklanjanje i sprječavanje nakupina vodenog kamenca.

Omekšavanje vode - ionska izmjena

Za uklanjanje vodenog kamenca i stvarno smanjenje karbonatske tvrdoće vode koriste se MESEC ionski uređaji za omekšavanje vode. Ti uređaji stvarno uklanjaju odn. smanjuju sadržaj minerala koji uzrokuju tvrdoću vode (Ca, Mg). Željenu izlaznu tvrdoću vode podesimo na uređaju za omekšavanje vode. Sve funkcije djelovanja uređaja (regeneracija, ispiranje) regulira ugrađena automatika.

e-trgovina - ionski omekšivači >>>

 
  
VULCAN - fizička neutralizacija vodenog kamenca 

VULCAN su djelotvorni neutralizatori vodenog kamenca i korozije koji fizički (bez upotrebe kemijskih sredstava ili soli) utječu na otopljen kalcijev hidrogenbikarbonat u vodi i time sprječavaju taloženje vodenog kamenca u cijevima, grijačima, tuševima, sanitarnim armaturama isl. Vulcan je najučinkovitiji uređaj protiv vodenog kamenca i koroziji na principu fizikalne obrade vode koje smo isprobali.

e-trgovina - VULCAN >>>

 


Magnetni neutralizatori vodenog kamenca

Magnetni neutralizatori vodenog kamenca namijenjeni su za zaštitu vodovodnih sustava, sprječavanju od. smanjenju taloženja vodenog kamenca u vodovodnim sustavima. Djeluju na principu magnetnog polja visoko energetskih trajnih magneta, bez štetnih posljedica ili promjenu kemijskog sustava vode. Onemogućavaju ili smanjuju nakupine vodenog kamenca (sprječavaju stvaranje vodenog kamenca u tvrde obloge), sprječavaju koroziju željeza i prolaz feromagnetnih čestica u instalaciju. Ispred magnetnog neutralizatora preporučujemo ugradnju mehaničkog filtera. (Molimo nazvati za industrijske sustave.) 

e-trgovina - Magnetni neutralizatori vodenog kamenca >>>


 
Jedinice za sprječavanje taloženja vodenog kamenca s dodavanjem omekšivača

Te su jedinice namijenjene lokalnoj zaštiti uređaja. Smjestimo ih neposredno prije korisnika (bojler, grijač, plinska peć, perilica rublja ...). S dodavanjem omekšivača u vodu spriječi se izlučivanje vodenog kamenca, a istovremeno se na stjenkama cijevi i armatura stvori zaštitni sloj koji štiti instalaciju od korozije.

e-trgovina - AQUA FOS >>>

 
  
Verzija za ispis
<< back
On top

Site Map | Uvjeti koristenja | Privatnost koristnika | Narudžba | Pomoć